Tinna har en fantastisk evne til at skabe tillid. Hun var super god til at møde mig lige der hvor jeg var. Gennem mine sessioner har jeg fået en større forståelse for mine mønstre og overbevisninger som bestemt ikke gavner mig og fået mod på at arbejde med mig selv og skabe nye mål for fremtiden.

-Karina B. 39 år

Jeg giver Tinna de varmeste anbefalinger med på vejen. Hos hende er der plads til at tage hul på de ting der er svære, selv havde jeg gået og tumlet med nogle udfordringer alt for længe, og det viste sig at coaching var lige det der skulle til. At arbejde med nu´et og fremtiden gav mig rigtig meget. Jeg har taget springet og har skiftet karrierevej.

Gitte K. 49 år

Efter min skilsmisse var der mange løse ender og jeg havde brug for en sparringspartner der ikke kendte mig. Altså en som ikke havde følelser med og som kunne hjælpe mig. Jeg havde hørt om Tinna gennem en veninde og gav det en chance. Det viste sig at vi var et godt match. Jeg følte mig i trygge hænder og der var plads til at jeg kunne sige det jeg ville, samtidig med at jeg blev skubbet kærligt til. Tak for hjælpen.

Louise S. 46 år

Using Format