Om mig

Mit store ønske her i livet er at hjælpe mennesker, jeg får energi, af at se andre mennesker lykkedes med det, de gerne vil lykkedes med.

Siden jeg var helt ung har jeg arbejdet med mennesker, men med det ydre, nemlig som Stylist, Frisør og Makeup artist.

 Min fornemmelse for mennesker og evnen til at skabe tillid er blevet styrket gennem årene. Jeg har stylet mange mennesker og altid haft en interesse i at samspillet mellem det ydre og indre skulle harmonere. Mennesker skal ikke klædes ud, men styles så de er klædt på. Klædt på, så de kan afspejle sig selv og være den bedste udgave, af den de er. I mit job som Stylist oplevede jeg ofte at snakken faldt på dybere emner, vigtige emner og ting som jeg ikke kunne hjælpe med, da jeg jo var der som stylist. Derfor var det naturligt for mig at tage en Coach uddannelse, for at få værktøjerne til at kunne hjælpe med de indre problematikker. Jeg arbejder nu som coach og hjælper voksne og unge fra 16 år. 

Jeg er certificeret Coach fra Bladbjerg Kibsgaard og uddannet i ACT terapi.

Jeg ser dig som det hele menneske du er, min intuition er knivskarp og jeg vil støtte og inspirere dig til at opnå realistiske mål.

Via mit tidligere erhverv, har jeg arbejdet meget med unge mennesker og ved hvor turbulent en tid ungdommen kan være. Der bliver stillet høje krav til dem og til tider, stiller de også meget høje krav til dem selv, derfor brænder jeg rigtig meget for at hjælpe unge med at skabe et godt fundament så de kan gå en mere sikker og målrettet fremtid i møde.

Jeg arbejder også som frivillig unge rådgiver hos Headspace Århus.

Jeg har været selvstændig siden 2010. 

Når jeg holder fri bruger jeg tiden med min familie som er min mand og vores to drenge. Skal jeg forkæle mig selv, så må der øverst på ønskesedlen stå "Yoga retreat", gerne på en stille ø med god mad og smuk udsigt.

Det var lidt om mig, jeg glæder mig til at møde dig.


Using Format