Hvad er coaching.

Vil du ikke gerne være kaptajn i dit eget liv ?

Jo, det tænker jeg at vi alle gerne vil, men nogle gange kan vi have brug for en at spille bold op ad, og det er det, du kan gøre med en Coach.

Coaching er ikke terapi eller rådgivning, men et værktøj til refleksion. Vi tager ikke udgangspunkt i fortiden, men i nutiden og i fremtiden. Coaching hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale, så livet kan leves mere let og målrettet.

Når vi mennesker står  med en udfordring, hvad enten der er personligt eller arbejds relateret, så vil du opdage at du gennem coaching selv rummer løsningen eller svarene og at jeg hjælper dig med at finde dem, gennem de rigtige værktøjer og spørgsmål.

Coaching bidrager efter min mening med at styrke din indre power.

Hvem har brug for en Coach

Det korte svar er alle. 

Et mere uddybende svar er alle, der har brug at opnå resultater og flytte sig, men som ikke helt kan komme i mål med projektet selv.

Det er ikke nok at vide hvordan du løser et problem, du skal og kunne gøre det. Et fint eksempel kunne være at du læser en bog om en slankekur og derfor præcis ved hvordan du skal gøre, men stadig ikke formår at finde motivationen til at gøre det der skal til og derfor mislykkedes med projektet. Det jeg vil frem til er at hvis det hele var så nemt, så ville vi alle være rige, succesfulde, have en ideel kropsvægt, og være lykkelige.

Så du skal have et reelt ønske om at skabe resultater og lysten og modet til at begynde rejsen.

Når du sætter dig meningsfulde mål flytter du fokus og det er første skridt på vejen.

Using Format