Spirituel livsvejledning.

Igennem spirituel vejledning kan jeg gennem energier hjælpe dig med at stå stærkere i dig selv. Jeg har en evne til at se "hele" dig og jeg fornemmer hvad der kan være svært lige der hvor du befinder dig på din livs rejse. Hos mig kan du dele det du ikke nødvendigvis kan dele med andre. 

Jeg skaber et rum hvor der er plads og hvor alle følelser, tanker og drømme er velkomne. Måske er du et sted i dit liv hvor der er forandringer på vej som kan være svære at tackle. Vi er alle i en udviklings process, men med den fart vi har på i hverdagen kan det være svært at stoppe op og mærke hvem vi i virkeligheden er og hvad vi har lyst til. Som et hamster hjul der bare kører derud af indtil vi på den ene eller anden måde bliver ramt af noget der får os til at stoppe op. Det kan være sygdom, dødsfald, skilsmisse, stress, angst,  eller mange andre ubehagelige ting. 

Hvorfor vente med at tage fat om problemerne til de er kørt helt af sporet, du fortjener bedre. Det er vigtigt for mig at det er dig selv der får processen til at ske, men jeg er med som medspiller i at mærke ind i hvad der skal til for at det kan ske.

 Du skal finde dine egne svar inde i dig, det er den bedste måde at lytte til sig selv på.

Under en spirituel vejlednings session sidder vi over for hinanden, jeg stiller mig til rådighed for energien og får hjælp af spirituelle vejledere. Jeg starter med at tune ind på dig og fortælle hvem jeg fornemmer du er som menneske. Det leder mig hen i hvilke "ting" vi kan arbejde med. Du er også velkommen til at stille spørgsmål så vi får en dialog om det der er vigtigt for dig.

Jeg håber at jeg med de her ord har gjort det tydeligt for dig... og mindre "hokuspokus" i forhold til hvad der sker under en spirituel vejledning hos mig.

Tid : 1 time

Pris : 600 kr

Har du spørgsmål, eller har du brug for at få uddybet noget er du meget velkommen til at skrive til mig.Using Format