Hvad betyder spiritualitet for mig ?

 Hvad er spiritualitet for mig?

Det har jeg svaret på mange gange i mit liv, da folk umiddelbart ikke forbinder mig med noget der er spirituelt.

Måske fordi mange stadigvæk forbinder det med lilla ble om hovedet og flagrende tøj, og det er jo slet ikke mig. Jeg har hele mit voksenliv arbejde med mennesker udseende nemlig som makeup artist, frisør og Stylist.. og nu som personlig Coach.

Siden jeg var en ret lille pige har jeg haft fornemmelsen af at der var mere mellem himmel og jord end man lige kan se. Jeg fornemmede ting og havde oplevelser jeg ikke kunne forklare. Det var ikke noget jeg talte om for for mig var det helt naturligt.

Da jeg som 19 årig oplevede angst første gang på egen krop, havde jeg brug for at dykke ind i mig selv og prøve at forstå hvad det var der skete. Dengang var der ikke den samme oplysthed om angst tilstande som der er i dag. Der var heller ikke meget hjælp at hente ud over medicin, så jeg måtte finde mine egne veje.

Jeg havde mistet begge min bedsteforældre til kræft og stod et sårbart sted i mit liv mellem at være ung og rigtig voksen. Helt “tilfældigt” (jeg tror som udgangspunkt ikke på tilfældigheder), så var min genbo en del af “Lysets hus” i Århus C, det er en spirituel forening, og hun inviterede mig med til en klarsyns aften og jeg var helt solgt. Det var som om at alt det jeg havde fornemmet og mærket hele mit liv faldt på plads og jeg kunne nu sætte ord på hvad det var der rørte sig i mig…… en spirituel udvikling. Jeg blev frivillig i huset og hjalp i en længere periode hver onsdag, blev oplyst, var en del af et fællesskab som var med til at hjælpe mig, med at definere hvem jeg var som menneske og lære mig, at rumme alle mine følelser, fornemmelser og tanker.

Jeg tror på vi er en del af en større sammenhæng. At vi består at en krop og en sjæl og at vores sjæl har være her på jorden mange gange før. Så selvom vores krop dør, så lever vores sjæl videre og bliver inkarneret i en ny krop.

Det lyder måske mærkeligt for dig, men det er noget at det der har givet mig håb når jeg har mistet. Det at vide at sjælen lever videre og at alting ikke bare har været forgæves.

Så hele mit voksenliv har jeg haft min spiritualitet med mig som en støtte og en hjælpe til at træffe rigtige valg.

Da jeg for mange år siden var frisørelev, skulle jeg jo vaske hår på bunker af kunder….og jeg oplevede at jeg helt ubevidst fjernede kunderne hovedpine når jeg vaskede deres hår…. og at jeg så selv fik hovedpine bagefter. Det var noget der skete uden at jeg gjorde andet end at vaske hår. Det var kunderne selv, der fortalte at det var så mærkeligt fordi at de havde hovedpine inden hårvasken og nu var den pist væk. For mig handler det om energier og healing men det var jeg ikke bevidst om på det tidspunkt. Jeg skulle lære at “beskytte” mig selv sådan at jeg ikke tog alle andres tunge ting på mine skuldre. Som frisør hører man mange ting og mine coaching evner er helt sikkert blevet skabt under alle mine samtaler med kunderne igennem mange år. Jeg blev en menneskekender og det gik godt i tråd med alt det jeg mærkede når jeg var sammen med mennesker.

For 3 år siden valgte jeg at tage en 1 årig uddannelse som Clairvoyant og energiarbejder, der fik jeg finpudset mine evner og blev mere sikker i at lytte til min intuition og mavefornemmelse. Den mavefornemmelse vi alle har, men så få følger. Den form for clairvoyance jeg kan lave, handler om at jeg får ord og sætninger ned, om det andet menneske jeg sidder overfor. Ting jeg ikke kan vide i forvejen. Under min uddannelse havde jeg 60 fremmede øve personer forbi min klinik. I starten var det grænseoverskridende at sidder over for en fremmede og beskrive der livs situation ud fra ting jeg kunne “fornemme”, for hvad nu hvis jeg tog fejl….. det gjorde jeg heldigvis ikke. Den fornemmelse jeg have i kroppen efter hver session gjorde mig helt høj. Der blev grædt og grinet, high fivet og givet krammere (det var før Corona). Tænk at jeg var med til at flytte andre og hjælpe dem videre på deres livsvej.

Da min uddannelse var færdig vidste jeg at jeg skulle hjælpe andre med at finde vej. Next step blev en Master Coach uddannelse i personlig lederskab, så jeg kunne få værktøjer til at hjælpe folk videre. Det har været en fantastisk rejse. Når jeg i dag sidder overfor klienter i min klinik, er det Coaching jeg bruger primært. Altså en snak hvor det er klienten der selv kender svarene og mig der spørger ind, så vi kommer ind til sagens kerne. Det der så er fantastisk ved også at være Clairvoyant er, at jeg får nogle sætninger om det andet menneske ind i mit hoved, som altid handler om kernen af problemet, og på den måde kan jeg hurtigere få klienten til at spores sig ind på hvor vi skal henad.

Bruger du din mavefornemmelse?

Så for mig er spiritualitet en del af mig som menneske, noget jeg har med som den person jeg er. Det er også vigtig for mig at jeg har fundet min egen form. Altså at det ikke er noget med at jeg skal gå i Boheme tøj, skal spise på en bestemt måde eller meditere x antal timer hverdag.

Hvad er spiritualitet for dig?

Håber jeg har sat lidt tanker i gang hos dig og at du får en skøn dag.

Kærlig hilsen Tinna

1
Using Format