Strålende klar.

Dette er forløbet til dig, der går "all in"

Her skaber vi balance mellem det indre og det ydre. 

Undersøgelser viser, at det kun tager få sekunder, når vi møder et nyt menneske at bedømme om vi kan lide dem eller ej, derfor skal vi "spille vores kort rigtigt"

Jeg ønsker at du skal stråle, have et stærkt indre og smukt ydre.

Jeg vil være din mentor og inspirere og støtte dig i at opnå de resultater der skal til for at dit indre og ydre liv kan være i balance.

 Vi skal ses 1 gang om ugen i  2 måneder ( 8 gange ialt).

I mange år har ordet "makeover" været fremme, men hvad hjælper det at blive klædt ud og stylet uden selv at være en del af det, altså udover at lægge krop til. Derfor skal vi igennem hele dit ydre look hvor du selv skal lære at skabe det udtryk du gerne vil have. 

Jeg hjælper dig både med makeuppen, vi taler styling af hår og kigger på din garderobe så alt  bliver lettere fremover. Derudover coacher jeg dig gennem det der fylder i dit liv så vi får skabt balance. Vi sætter en spændende proces igang som gør at du står stærkere.

Hvad skal du :

-Lære at lave en smuk makeup, der passer til dig. Derfor skal du selv have makeup  penslerne i hånden. (træne indtil vi ses igen)

-Øve at style dit hår udfra min guidning. 

-Vi gennemgår hele din garderobe og finder den stil der passer til dig og dit liv. 

-Lifecoaching 5 gange i min klinik i Egå

Hvem er det for :

Forløbet er for alle kvinder der TØR forandring og som har lyst til at udnytte sit fulde potentiale. Måske tvivler du på dig selv og dit visuelle udtryk, har taget på, har tabt dig, er blevet skilt, nyt job, jobsøgende, har et job hvor det er vigtigt at stå knivskarpt for at få budskabet ud til andre.

Husk at jeg er med dig hele vejen og jeg lover dig vi får det sjovt og du rykker dig max.

Intro pris 12.000 kr  (ved opstart inden 1. oktober 2020, derefter er prisen 15.000 kr)


Du er meget velkommen til at skrive eller ringe, helt uforpligtend, så jeg kan uddybe de fantastiske resultater jeg kan hjælpe dig med at skabe.


Skæring højsagervej 19, 8250 Egå (indgang gennem kælder)

Using Format